Billetter

Nå er teamet som skal levere tidenes "Helt Nedpå"- konserter klart! Benedicte Adrian har fått med seg legendariske Aage Kvalbein på cello og tangent-mester Gisle Haaland på piano. Dette er ikke første gang Aage spiller med Benedicte. Han var med da "Which Witch"-eventyret startet, ved Festspillene i Bergen i 1987. Da var Benedicte en del av duoen Dollie de Luxe. De senere årene er det Gisle som har tatt "rollen som Ingrid Bjørnov" på Benedictes konserter.

Benedicte/Aage/Gisle er nå klar for å presentere Benedictes nye låter. Noen har ligget i skrivebords-skuffen en stund, mens andre er så nye at de vil se dagens lys langs turné-veien. Alle tekstene er på norsk!

Benedicte Adrian "Helt nedpå" på Tufte Gård 31. oktober

På selveste Halloween spiller vi på den fantastiske låven til Aina og Olaf Tufte! Vi tilbyr servering fra baren, og kan på scenen tilby 2 flotte konserter, enten du velger kl 19.00, eller 21.00. Bestill billetter på følgende link: https://eventerietskien.ticketco.events/no/nb/e/helt_nedpaa_med_benedicte_adrian_tufte_gaard Benedicte/Aage/Gisle er nå klar for å presentere Benedictes nye låter. Noen har ligget i skrivebords-skuffen en stund, mens andre er så nye at de vil se dagens lys langs turné-veien.  Alle tekstene er på norsk!

kr 400,00

    Billetter bestiller du på Ticketco.no 

    Du kan også treffe oss på følgende nummer for spørsmål

    +47 45 51 63 01, e-post til tomkjetil@eventeriet.no